DNT Aktiv Kongsberg

Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Aktiv, Kongsberg, Dnt
Kongsberg og Omegns Turistforening

Bli med oss på tur der vi skal få opp pulsen litt!
Etter en koronapause starter vi opp igjen! Her er det bare å henge seg på!

Her skal det være mulig å få svette litt, bli i bedre form og komme seg ut samme med andre.
Du trenger ikke være medlem i KOT for å være med på dette!
Gratis tilbud til alle!

Oppmøte på Raumyr skole kl 18.00, møtes ved ballbingen.

Det blir muligheter for å dele seg etter nivå mens vi går.
Vel oppe på Fauleplass blir det en liten styrkeøkt før vi setter tar siste stykket opp til Langevannstoppen. Det er mulighet for å stoppe her for de som ønsker det.

Turer i Turistforeningen og Covid-19:

Vi er veldig glade for at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for deltakerne og turlederne er det viktig at alle følger smittevernreglene våre.

Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppa.

• Vi innfører ingen ekstraordinære aldersgrenser for våre aktiviteter, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  •  Turen eller aktiviteten skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.

Antall deltakere og avstand:

• Alle som ikke tilhører samme husstand, skal holde minimum en meter avstand.
  • Unngå håndhilsing, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • En vanlig turgruppe skal ikke bestå av flere enn maks 20 personer inkludert turleder

mer info her