Avlyst Høstmøte med Mikkel Bølstad

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte, Funksjonshemmede
Arrangement, Foredrag, Høstmøte
Kongsberg og Omegns Turistforening
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi tar oppfordringen om å bli hjemme på alvor og avlyser årets Høstmøte! Vi håper vi kan få Mikkel tilbake ved en annen anledning.

VI inviterer til høstmøte med foredragsholder Mikkel Soya Bølstad.

Et åpent temamøte der alle er velkommen!  Sølvsalen på Krona

UT. Kunsten å leve et enkelt og eventyrlig liv uten å ta knekken på kloden

En dag bestemmer foredragsholderens familie på fire seg for å dra Norge på tvers fire ganger – på sykkel, til vanns, til fots og på ski. De pakker med seg det aller mest nødvendige, fyller sekken med mat, kutter navlestrengen til hverdagslivet og lever som vagabonder. Ikke for alltid, men lenge nok til at reisens iboende logikk for en stund blir normalen. Lenge nok til at spørsmålene om oss selv og samfunnet vi lever i melder seg. Er det vår egen biologi som gjør det så vanskelig å leve bærekraftig? Og er det likevel nettopp vår biologiske arv som redder oss ut av miljøkrisen?

I foredraget smelter friluftsliv, biologi, psykologi og filosofi sammen til en inspirerende kjærlighetserklæring til det enkle livet"

Det blir også muligheter for å fornye medlemsskapet og tegne medlemsskap for 2021