Yngre voksne- overnattingstur til Selsli

Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Yngrevoksne, Selsli, Overnattingstur
Kongsberg og Omegns Turistforening

En flott rundtur fra Elgsjø til Funkelia med overnatting på Selsli.

Vi får med oss Jonsknuten med flott utsikt hele veien rundt på klare dager.

Avreise halv tolv med buss fra Kongsberg til Elgsjø. (Alle må bestille bussbillett selv, se info nedenfor.)

Lørdagens etappe fra Elgsjø til Selsli via Dårstul og Breidstul er ca 16km. Første del av etappen starter på sti, før vi får et «avbrekk» med et langt parti med grusvei, for så å ta siste innmarsjen til Selsli på sti.

Første del av etappen er relativt flat, men til gjengjeld får vi noen høydemeter på siste del inn mot hytta. Totalt er det rundt 500 høydemeter første dagen.

Vel fremme på hytta lager vi felles middag og nyter en rolig kveld med spill og sosialt samvær. Etter en god frokost vasker vi oss ut av hytta og setter nesa mot Kongsberg.

Dagens mål er å bestige selve Jonsknuten, som tilbyr en flott utsikt over Kongsberg og omegn. Er været med oss nyter vi en god lunsj på toppen, før vi går ned mot Funkelia.

Første del av etappen er lett gått før det blir en bratt stigning mot Jonsknuten, hvor det igjen går bratt ned siste stykke til Funkelia. Totalt er det idag rundt 350 høydemeter stigning.

Deltagere må ha med

• egen lunsj (x2) og frokost. (Det er ikke mat tilgjengelig på hytta)
  • drikke
  • lakenpose eller sengetøy
  • klær etter vær

Fullstending pakkeliste finner du her

Det blir rundt 5-6 timer gåing hver dag, så ha med gode sko!

Bussen vi skal ta fra kongsberg er VY1, billetter til denne bestilles hver for seg, så kan man velge å gå på bussen der man ønsker.

Aldersgruppe: ca 20 - 40 år.

Pris:

Prisen dekker overnatting på Selsli og middag lørdag kveld.

Medlem: 350,-

Ikkemeldem: 450,-