DNT ung: Overnattingstur på ski, Skrimfjella

19. februar 2017 kl. 17:00
Fellestur, Skitur, Dnt, Ung, Kongsberg, Kot, Skrim, Styggemann, Sørmyrseter
Kongsberg og Omegns Turistforening

Oppmøte ved KOT-kontoret kl. 18:00 fredag kveld..
Vi organiserer samkjøring til parkering ved Ravalsjø. Har du bil/lappen ta kontakt!

Planen er som følger: Vi går fredag ettermiddag/kveld med hodelykter inn til Sørmyrseter. Her overnatter vi til lørdag. Lørdag blir det en dagstur til Styggemann. Natt to sover vi ved ei steinhelle ved urstjern (vinterpose og liggeunderlag må med).

Søndag går vi tilbake til parkeringa.

Pris:
Ei eller to overnattinger på Sørmyrseter (120 medlem, 250 ikke-medlem) - betales selv.
Vi handler inn middag felles, fordeler kostnader.

Info fra turleder:

Heisann! Da nærmer vi oss tur. Legger ved en link for det som er fint å pakke med seg, og husk varm sovepose og godt liggeunderlag ettersom at vi skal sove ute på lørdag. (https://www.dnt.no/…/7098-pakkeliste-for-skiturer-i-vinter…/)
Vi tar felles avreise fra KOT-kontoret (hyttegata 3) klokka 18 på fredag, og da hadde det vært supert om noen har mulighet til å stille med bil. Vi har en fra før, men si gjerne i fra her om du kan
Vi sørger for å handle inn mat til middag i forkant av turen, så kan vi bare gjøre opp i form av vipps eller det som måtte være lettest. Mat for resten av måltidene stiller man med selv. Dvs. du må selv ha med frokost og  lunsj lørdag og frokost søndag.

Om det skulle være noen spørsmål så ikke nøl med å spørre, så snakkes vi på fredag!

Hilsen Eskild