Overnattingstur på Øvre fjellstul

18. februar kl. 17:00
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Overnatting, Dntung, Blefjell
Kongsberg og Omegns Turistforening, DNT Drammen og Omegn
Blefjell og Vegglifjell (se kart)

Dette er turen for deg som allerede liker eller har lyst til å teste og oppleve vinterfjeller. Vi satset på en helgetur i godt selskap på Blefjellet, med god mat og spill på hytta! Vi kjører opp mot Eriksbu. Deretter går turen fra parkeringsplassen og opp til Eriksbu hvor vi overnatter. Dagen etterpå kjører vi ned til parkeringsplassen.

TID OG LENGDE: (Ca. 2-3 t.) Ca. 6,5 km.

OPPMØTE: Utenfor kontoret til Kongsberg og Omegns Turistforening, kl. 11:00

MAT: Ta med egen frokost og kveldsmat. Middagsutgifter fordeles på deltagerne.

PRIS: Deltakere må betale overnattingen og kjøre utgifter som deles på antall passasjerer. Vi deler på middags utgifter.

UTSYR: Ski og se DNTs utstyrsliste for vinterfjellet. (Denne listen er kun veiledende og en trenger ikke alt dette utstyret for turen) Det er viktig at alle har med varme klær, fjellski og utstyr for vintertur.

Bare spør hvis det er noe du lurer på!

Overnattingstur på Øvre fjellstul

NB: Turen vil gå til Øvre fjellstul istedenfor Eriksbu. (Det blir ca like lagt å gå og ellers ingen forandringer på turen). Dette er turen for deg som allerede liker ...