Kom Deg Ut Dagen!

Foto: Ingunn Våer

Kom Deg Ut dagen gikk av stabelen søndag 2. februar.  Sammen med sola i Kølabånn koste over 300 store og små seg. 

Kom Deg Ut dagen er en aktivitetsdag DNT arrangerer 2 ganger i året.  På vinteren skjer midt i byen i Kongsberg. Det er  barnas turlag som arrangerer og i dag  var på plass med natursti, skøyter og pil & bueskyting på Kølabånn. 

Allerede da gjengen begynte å rigge opp, var det folk på plass på skøyteisen, og flere skulle det bli! Det er vanskelig å telle antall mennesker på slike dager, men vi anslår at over 300 var innom område i de tre timene barnas turlag hadde arrangement.  

I år var også Kiwi Baneveien med på laget, de stod for grilling av pølsene for Gilde, og hadde tatt med seg masse deilige appesiner i tillegg! 

Barnas turlag arrangerer turer og arrangement gjennom hele året, og det er barn i fra 0- 12 år som er målgruppen. Neste tur kan bli en tur for de eldste i barnas turlag ned Kemnern, også blir det tur til gapahuken ved Hanniball i mars. Her er det bare å følge med å henge seg på! Selvfølgelig har alle med seg en voksen som har ansvar, også stiller vi med turleder ;) 

BLI  MEDLEM DERE OGSÅ!

2. og 3 februar er det ekstra premie til alle barn som blir medlem av Turistforeningen! 

Meld inn hele familien eller bare barnet disse to dagene og i løpet av våren vil Turbo-bamsen komme i posten! 

Sammen med Turbobamsen gir medlemsskapet en del av fellesskapet i DNT, tilgang til hyttene våre, forskjellige tilbud om turer og kurs, medlemsrabatter i butikken i Hyttegata (og andre DNT butikker rundt i landet), tilbud hos Gjensidige og noen lokale medlemsrabatter hos butikker. 


Foto: Ingunn Våer

Skrevet av Ingunn Hagen Våer 2. februar 2020