Vel overstått årsmøte!

Foto: Ingunn Våer

Torsdag 5. mars avholdt foreningen årsmøte i Sølvsalen på Krona. 

Ny strategi og handlingsplan

Det årlige møtet innholdt i år spennende saker som vedtak av ny strategi og handlingsplan. Hovedstyret og arbeidsgruppa har jobbet med planen i hele 2019, og et samla årsmøte gikk inn for forslaget. 

Den nye strategi og handlingsplanen kan du lese her 

Årsmelding med regnskap og behandling av budsjett

Det er en aktiv forening med mange aktiviteter og forskjellige grupper. Årsrapporten viser mangfoldet og mengden. Er du nysjerrig og ikke fikk lest den kan du lese den her!  

Regnskapet viser et overskudd og budsjettet er lagt opp til å gå i null. Mer info om regnskapet finner du i årsmeldingen og budsjettet finner du på kontoret! 

Valg! 

Ingenting er viktigere enn de frivillige i KOT! Det nærmer seg nesten 200 frivillige og jobben med å få alle personer på plass er det valgkomiteen som har. 

Vi ønsker Sandra Lein velkommen inn i hovedstyret! Sandra er kjent med foreningen fra hyttestyrer og aktiviteter, og vi gleder oss til å bli kjent med Sandra i administrasjon og styret. 

Ellers ønsker vi alle de fantastiske frivillige lykke til å året som kommer, vi vet dette blir veldig bra!  Fullstendig liste finner du her

Protokollen vil du finne på denne siden når den er klar! 

Takk til Kongsberg Sti

Vi avsluttet møte med besøk fra Kongsberg Sti. En spennende organisasjon som jobber mye likt som oss og vi kan ved å vite om hverandre og jobbe samme få til fantastiske ting! 


Foto: ingunn våer

Skrevet av Ingunn Hagen Våer 9. mars 2020