Kom Deg Ut dagen

Kom Deg Ut-dagen Kongsberg
Kom Deg Ut-dagen Kongsberg Foto: Kristin Rian

I år blir det annerledes, men vi håper mange vil delta og kommer seg ut søndag 6. september! 

Vi har i år valgt å ikke legge opp til et stort familiearrangement, men heller legge tilrette for at familier kan komme seg ut på egenhånd. 

Med start i Funkelia vil dere være to naturstier. De har like oppgaver, men lengden på turen er forskjellige. For de større barna og de som liker å komme seg litt opp på utsikter så går turen opp til Korset. På veien vil det være flere poster med spørsmål, og alle postene har spørsmål både til barn og til de voksne. 

Løypa for de litt mindre, og gjerne med barnevogn går fra parkeringa og inn til gapahuken. Vi følger merkebånda innover og det vil være poster både på turen innover og noen inne i området. 

Alle postene kan man svare på digital ved å scanne QR-koden på starten av løypa! Tirsdag trekker vi ut noen heldige vinnere fra alle de som har svart. TILBUD PÅ MEDLEMSKAP! 

I anledning Kom deg ut-dagen 2020 klinker vi til med et skikkelig godt tilbud til alle som vil bli medlem i Den Norske Turistforening. 

Melder du deg inn i løpet av perioden 5.-11. september 2020, får du resten av året - og hele 2021 - med på kjøpet. Innmelding og betaling må skje på nett i kampanjeperioden og gjelder kun nye medlemmer. 


Ditt medlemskap betyr mye

Et medlemskap i DNT går med på å skape turopplevelser for hele Norge! DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet. I tillegg har vi et bredt spekter av arrangementer og kurs gjennom hele året. Her er det er mange muligheter for spennende opplevelser i Norge. På toppen av dette får du som DNT-medlem rabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Les mer om medlemsfordelene.

Foto: Ingunn Våer

Skrevet av Ingunn Hagen Våer 4. september 2020