Dugnad ved Lauvhovd

Takk for en flott innsatts! Her kommer et knippe bilder av de ivrige dugnadshjelperne som
var med på denne dugnaden.

Vi hadde en flott dag der ute i skogen med pølser og lomper til arbeidsfolket, mange takk for maten som ble servert. Merkekomiteen blir ikke yngre med årene så derfor var det såpass mange som kunne stille på dagtid. Flott at vi i komiteen kan samles noen flere ganger gjennom sesongen på disse fellesdugnadene.

Så var det også litt oppstandelse da vi oppdaget ett krypdyr som vi ikke hadde forventet å treffe på disse kanter. Men jeg sjekket at dette var nok en fredelig skapning i det øyeblikket det ble oppdaget. Har også lært meg at denne skapningen ikke er noe kjæledyr, men må håndteres med varsomhet. Bare se, ikke røre.

Ved passering av Lauvhovd viste det seg at det var folk der (jegere). Litt uheldig for dem var det at vi vasset inn i deres jaktterreng for rein. Ikke bra. Reinsjakten på Blefjell starter den 20. august hvert år. Så dette må vi passe på til en senere anledning. Det kan være lurt at vi holder oss unna fellesdugnad fremover etter 19.august. På sikt kan det nok tenkes at det kan suppleres med noe mere plank i området.

Området som vi la ut planker på den 30. mai fungerer veldig bra. Stien er nå lagt utenom det store gjørmeområdet, og opp hit kommer ikke bekken til å flomme over stien. Så heretter slipper en mere gjørmebad på denne strekningen.

Are Hulbekkmo

Skrevet av Kristin Rian 23. august 2019