turer rundt KOT hyttene

Sørmyr
Sørmyr Foto: Hilde Moholdt

100 PROSENT RUNDSKUE FRA SVEINSBUVARDEN

Nordvest for Skrim ligger den koselige turistforeningshytta  Sveinsbu  som drives av Kongsberg og omegn turistforening. Rett vest for hytta ligger utsiktspunktet Sveinsbuvarden. Får du klarvær på turen til topps kan du vente å oppleve et  rundskue horisonten rundt.

mer info her

BLIDE BLEFJELL

Har du lyst på en lett helgetur i variert terreng med fin utsikt, så ta turen til den ubetjente hytta Sigridsbu på Blefjell. Herfra kan du legge inn en dagstur til Bletoppen.

Utsikten fra Sigridsbu er flott, og i godvær er det en flott tur å gå opp på Bletoppen. mer info her

OVAL WEEKEND PÅ BLE

Blefjell har mye å by for de fjellglade. Tørre fururabber veksler med starrgraskledde myrer og lier med bjørk og gran. Opp av dette terrenget stikker høydedragene i Store-Ble med sine flotte topper.

mer info her