Grunnkurs kano for ungdom

3. oktober kl. 16:00
Kurs, , Padling, Ungdom, Kano, Kanopadling
Arrangører
Kongsberg og Omegns Turistforening, DNT ung Drammen , DNT ung voksen Notodden , Notodden Turlag
Telemark - Lifjell

Helga 2. - 3. oktober arrangerer Kongsberg og Omegns Turistforening et grunnkurs i kano spesielt for ungdom i alderen 15-19 år bosatt i gamle Buskerud og Notodden.

Kurset holdes på Sønstevatn og Damvatn i Notodden kommune. Deltakerne må selv komme seg til og fra kurset, men ta kontakt om du har problemer med å komme deg til vannet så får vi sikkert ordnet det. Det er mulighet for parkering av bil. Vi er flere som skal overnatte og du er velkommen til å overnatte ute med oss fra lørdag til søndag om du ønsker det!

Kurset følger Padleforbundets kursmal for grunnkurs kano og deltakerne får våttkort med oblat etter gjennomført kurs.

Ved å delta på kurset får du en introduksjon til kanoen og utstyret. Etter endt kurs har du vært gjennom enkle, praktiske øvelser og lært å bruke kano, åre og vest. I tillegg er du kjent med enkel manøvrering av kanoen, samt enkle sikkerhetsrutiner og øvelser. Det blir også bading når du skal lære kameratredning! Dette gjør vi på slutten av en av dagene slik at du ikke må være kald lenge :)

Bli med på moroa og meld deg på!

Pris medlem: 150 kr
Pris ikke-medlem: 300 kr