Rekordmange på høstmøte

UTRADISJONELT: Mikroeventyr-gutta demonstrerer her korrekt padleteknikk på det noe utradisjonelle framkomstmiddelet luftmadrass. Foto: Eva Jeanette Johnsen

Godt over 100 stk fant veien til Sølvsalen (KRONA) på årets høstmøte, tirsdag 1. november.

- Det her må jo være ny rekord, ihvertfall sammenlignet med møtene de siste åra, forklarer Unni Kristoffersen i møtekomiteen ivrig mens folk strømmer inn dørene. Krakker må hentes inn og snart er Sølvsalen stappfull.

Møtet starter med lokale musikkinnslag fra unge talenter ved Kongsberg Kulturskole før det er tid for hoveddelen: foredrag om konseptet mikroeventyr. Eventyrerne Mikkel Soya Bølstad og Marius Nergård Pettersen forteller levende om sine ekspedisjoner litt utenom det vanlige. Hovedbudskapet til gutta er klart: man behøver ikke alltid dra langt for å oppleve noe spennende og nytt, eventyret kan finnes rett utenfor døra di! Gutta inspirerer stort, vi skal nok ikke se bort i fra at det snart kan dukke opp noen nye mikroeventyrere i nærmiljøet, og det i alle aldre fra 10-90år.

Etter foredrag med artige filmklipp, bilder samt en demonstrasjon av korrekt padleteknikk på luftmadrass avsluttes det hele, tradisjonen tro, med kaffe og kringle.

Høstmøtet er en årlig tradisjon for Kongsberg og Omegns Turistforening. Møtet er åpent for alle, både ikke-medlemmer og medlemmer og er ment som en sosial inspirasjonskveld. Det er første gang høstmøtet arrangeres på KRONA, men etter årets suksessmøte skal en ikke se bort ifra at det kan bli en ny tradisjon.

Skrevet av Eva Jeanette Johnsen 2. november 2016